DODATNA OPREMA

Bogata ponudba dodatkov in opreme za vaša vrata Inotherm

Resnično po vaši meri

Končno piko na i pa vratom dodate vi sami. Sprehodite se med bogato ponudbo dodatkov in opreme ter svoj vhod prilagodite povsem po svojih željah. Izberite barve, vzorce, tip zasteklitve, kljuke, ključavnice in preostalo dodatno opremo za svoja nova aluminijasta vrata. Resnično po vaši meri.

Barva

Izberite med mat in metalik učinki, posezite po lesenih dekorjih, ali pa se odločite za dizajne s posebnim stilom. Vse tipe barv na vrata nanašamo s prašnim lakiranjem, ki je dolgo obstojno in ne potrebuje dodatnega vzdrževanja.

Stekla

Vsa vrata so opremljena z izjemno izolativnim 3-slojnim steklom. Dodajte mu unikaten pridih in izberite med ornamentnimi, parsol in varnostnimi stekli ali izberite stilske gravure in vitraže.

Držala

Na voljo so vam klasične in moderne kljuke z dovršenim dizajnom. Preverite širok nabor mat in poliranih kljuk z različnimi efekti, ali izberite celotne garniture po svojih željah.

Zaklepanje

Preverite možnosti varnega večtočkovnega zaklepanja, oglejte si napreden Genius sistem ali pa posezite po najnovejši tehnologiji s čitalci Inosmart.

Ostalo

Da bo končni izgled vašega vhoda zares popoln, ga opremite z dodatki po svojih željah. Na voljo so vam tolkala, kukala, poštni nabiralniki, hišne številke in še mnogi dodatni elementi.